Online marketing

Poleg industrije, pa se mlade generacije podjetja Via International ukvarjajo z t.i. online marketingom oziroma spletno prodajo, kot tudi z coachingom spletne prodaje na socialnih medijih (Instagram, Facebook).

Tu nas zastopa Grega Klar, ki se je pri 19 letih začel ukvarjati z online marketingom, podrobneje z affiliate marketingom kjer svoji bazi ter sledilcem priporoča izdelke drugih podjetij in od tega prejme 40 % provizijo. Tega se je lotil prek družbenih omrežij in e-pošte, saj se njihova uporabnost iz dneva v dan širi s "svetlobno hitrostjo«. Svoje znanje je pridobil od mentorjev kot so Robert Rolih, Simon Coulson, Anik Singal, Michael Force, Garry Vaynerchuk in drugi. V manj kot letu dni je prek Instagram profila dobil preko 20 000 sledilcev, njegov uspeh pa odraža sodelovanje z samim mentorjem Robert Rolihom s katerim aktivno sodeluje pri vseh projektih spletne prodaje.

Za vsa vprašanja je na voljo prek maila grega.klar@gmail.com oziroma ga lahko kontaktirajte preko Facebooka ali Instagrama @spottedofficialIzpolnite kontaktni obrazec


Captcha image
Onemogočeni so piškotki!Vse prejete podatke varujemo v skladu z veljavnim zakonom o varstu osebnih podatkov.